k

Hemsida

Hemsidor i WordPress med designverktyget Elementor och Divi Builder. Främst för mindre företag, skräddarsytt enligt kundens önskemål. Elementor och Divi Builder är designverktyg som gör att sidorna är enkla att uppdatera efter leverans. Perfekt för dig som vill kunna uppdatera hemsidan själv, i priset ingår en överlämning så du själv kan uppdatera hemsidan med till exempel nya texter och bilder.

Föreläsningar om företagande och entreprenörskap

Exempel på ämnen som föreläsningen kan handla om; företagande, entreprenörskap, utveckling av affärsidén, sociala medier,  prissättning, hur man gör en pitch, mm. Ta gärna kontakt så berättar jag mera.

Jag är van att föreläsa online och har använt flera olika system för online-föreläsningar. 

Social media

Privat handledning eller föreläsning om hur du använder sociala medier som företag / förening / organisation. Vi går igenom hur du använder sociala medier, hur du uppdaterar samt tips och råd på vägen för att nå ut till din målgrupp.

Jag kan även hjälpa till med att skapa innehåll och strategi för sociala medier och hemsidor.

 

Bloggskola

Bloggskola för företagare, som innehåller allt från hur du startar en blogg till hur du gör bra inlägg och hur du får fler följare. Skräddarsydd utbildning och föreläsning, även för större grupper.

Ta gärna kontakt så diskuterar vi vad jag kan hjälpa dig med!

Tidigare uppdrag / Referenser

Hemsida för

Coach me and more

 

Hemsida för

Anki Nordman

Hemsida för

Herrö stugor

Hemsida för

Eko Redovisning

Hemsida för

Worklandia

”Oavsett ämne pratade Susanne på med en entusiasm som kändes uppriktig, ställde relevanta frågor och gav mycket bra tips och delade erfarenheter från sitt egna företagande.”

Feedback från kursdeltagare i Företagarskolan hösten 2020 (online- kurs via Ålands Näringsliv).

Business coach Nina Ingves: ”Det var jätteintressant att höra din presentation igår! Så roligt då den som föreläser själv är intresserad och entusiastisk för sitt ämne!”

Föreläsning om hur man pitchar sin idé på bästa sätt. Uppdragsgivare Kustens mat, mathantverk, september 2018 och februari 2017.