Välj en sida

I måndags var det avslutning för senaste omgången av företagarskolan. Det var den tredje kursen som jag var huvudföreläsare på och kursen har som vanligt gått i en rasande fart. Vi håller på i fem veckor och träffas (online) tio gånger under den perioden. Det är alltid lika roligt att få höra om deltagarnas affärsidéer och hur de utvecklas under kursens gång.

Efter avslutad kurs skickar vi ut en enkät där deltagarna får ge feedback på kursen i helhet och om mig som föreläsare. Tacksam och glad är jag över att bland annat fått denna kommentar av en deltagare: ”Oavsett ämne pratade Susanne på med en entusiasm som kändes uppriktig, ställde relevanta frågor och gav mycket bra tips och delade erfarenheter från sitt egna företagande.”

Jag är så glad för de orden för det är precis så jag känner; det är väldigt roligt att diskutera företagande och entreprenörskap och se hur jag kan ställa relevanta frågor som får företagaren att komma vidare. Jag är också väldigt glad över min praktiska erfarenhet som mitt eget företagande har gett mig, och ger mig, jag pratar inte bara om teori utan har även själv funderat på de frågeställningar som kursdeltagarna nu ställer sig.

Nu ser jag fram emot nästa kurs som startar på måndag – nu kör vi!