Välj en sida

Ni vet hur det känns när en har följt någon online länge, det känns som en känner den personen och det finns en tydlig uppfattning om hur personen är. Så är det för mig med Underbaraclara och därför blev jag så glad när jag genom mitt jobb fick möljligheten att äta lunch med henne och Annakarin Nyberg (och ett gäng andra) samt lyssna på deras föreläsning. De var precis lika kunniga, kvicka, roliga, inspirerande, välformulerade och rakat på sak som jag hade föreställt mig.

Jag kände mig verkligen inspirerad av vårt möte och av att få höra om deras spännande projekt – både gemensamma och på var sitt håll. Framförallt hur de väljer att lyfta andra kvinnor peppar. De har skapat starka nätverk av kompetenta kvinnor som de lyfter och gärna samarbetar med. Inte för att de måste utan för att samarbete lönar sig och är roligt. Att omge sig av rätt personer känns verkligen som en nyckel. Även det att de har varandra, de utgör ett starkt team som kompletterar varandra, är inspirerande. De är olika med olika styrkor och svagheter vilket tillsammans blir ett vinnande koncept. Inte heller är de låsta vid varandra, utan de har fortfarande sina egna projekt som de driver på sidan av. Annakarin med en fot i det akademiska och Clara med sitt skrivande på bloggen och i andra kanaler.

 

Stärkande nätverk och vinnande temamedlemmar, det är nyckeln för framgång!