Välj en sida

Mycket negativt kan man säga om den pågående pandemin. Men en sak som jag uppskattar är att digitaliseringen har tagit ett stort kliv framåt.

Nu är det möjligt att delta även i lokala föreläsningar via digitala verktyg, mitt i allt är allt ett klick bort! Det uppskattar jag. Den digitala möjligheten gör det lättare att vara flexibel, för hur trevligt det än är med nätverkande i samband med föreläsningar så tar det tid. Ibland vill jag bara lyssna och lära mig och sedan jobba vidare. Det kan man när man deltar i digitala föreläsningar. Sedan saknar även jag nätverksmöjligheten men å andra sidan fyller jag den på andra sätt. Men det bästa är nog en blandning, det digitala är definitivt här för att stanna.

Just nu håller jag på och utvecklar en idé som jag har haft ett tag, med stark koppling till det digitala, äntligen fanns det både tid och energi att ta idén vidare. Genom detta har jag fördjupat mig i lite olika saker och gjort det delvis genom att lyssna på olika utbildningar online av amerikanska föreläsare. Det är verkligen en annan stil än den svenska / finlandssvenska. Mera konfetti helt enkelt. Men intressant att få lite andra intryck, även om jag har lite svårt för den amerikanska säljstilen, jag föredrar den mera avskalade stilen.

Inom kort kommer jag att lansera min nya tjänst, vill du vara säker på att inte missa något, prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev så får du en uppdatering direkt när tjänsten är ute (och ett bra erbjudande).