Välj en sida

Vaknade 6.15 av dottern som jollrade, hon fick komma till sängen och vi somnade om en stund. Fick sovmorgon till 9.30 medan dottern gick upp med sin pappa. Grejade hemma med lite administration och hemmasysslor när dottern sov sin första vila.

När hon vaknade åt vi båda lunch och deltog i ett online-möte med (nätverksgruppen) Friday Lab. Jag lyssnade mest men gjorde även några anteckningar och fick några aha-upplevelser. Sedan gick dottern ut och sov, gick en liten promenad med henne i vagnen. Jag bytte kläder och förberedde mig för att åka hemifrån. Sambon kom hem och jag åkte iväg till Worklandia där vi hade Öppet hus. Trevlig kaffestund på Worklandia och även lite snack med mina kollegor där.

Hem igen och kramas med dottern, bästa stunden. Lite bus och mat och sedan åkte vi alla tre iväg på en liten utfärd. Vi skulle kolla på ett objekt och passade samtidigt på att äta middag på Knallen i Sund (lokal matservering). Dottern charmade alla andra gäster. Sedan åkte vi hem och dottern nattades av sambon och sedan avslutar vi troligtvis dagen med ett avsnitt av True Detective.

En bra dag med lite av varje i lagom takt. En fantastisk onsdag helt enkelt. Hur var din dag?

Kaffebjudning på Worklandia.