Välj en sida

Hittad på Internet, minns tyvärr inte var.

Mitt namn och smeknamn: Susanne. De som känt mig länge säger Sussi. Vet inte riktigt när Susanne blev Sussi. I böcker från när jag var liten står det Susanne. Men sen när jag är lite äldre står det Sussi överallt. Var väldigt mycket Sussi som barn. Sen när jag blev äldre var det alltid någon annan som hette Sussi, så i något skede på en arbetsplats höll jag mig till Susanne. Kanske jag även tyckte att det var lite ”seriösare”. Har inget emot att kallas Sussi men presenterar mig oftast som Susanne nu förtiden.

Till min familj hör: Sambo och dotter. Så glad över min egen lilla familj.

Jag bor i: Ett hus på den åländska landsbygden. I ett hus som är över 100 år gammalt och under renovering. Tur en är en ruckelromantiker…

Min favoritfärg är: Röd men på senare tid har jag börjat använda mer ”höstiga” färger så som lejongul och roströd.

I min godispåse finns: Sura godisar och choklad!

Jag lyssnar helst på: Radio i bilen, oftast radio Vega, inte för att det är en så otroligt bra kanal utan för att hålla mig uppdaterad och för att jag inte orkar med svenska kanalers skränande och åländska reklamkanalers tjatande. Ja, jag lyssnar även på Ålands radio ibland. Det är så lätt att bli i en ”Ålands-bubbla” här så därför försöker jag få lite input utifrån genom att bland annat lyssna på radio. Det händer även att jag lyssnar på Radio Nova och Suomipop på webbradion. När jag vill ha den ultimata peppen lyssnar jag på Lady Gaga och Pink. Med familjen lyssnar vi oftast på 90-tals rock. Jag lyssnar rätt så sällan på podcasts och ljudböcker. Jag vill ha tyst runt mig ibland för att tankarna ska få vandra fritt.

Om jag var ett djur så skulle jag vara en/ett: Ett som inte går i flock och är praktiskt lagd. Vad kan det vara för djur?

Detta tycker jag om att göra: Saker som man ser resultat av snabbt! Tex måla eller fixa bilder till sociala medier. Eller få en idé och verkställa den direkt. Jag är en doer.

Detta stör jag mig på: Personer som kommer med en massa ovidkommande information, tex när man ringer ett företag om ett problem och får en lång utläggning om varför det gick fel och vem som gjort fel. Det struntar jag i – bara fixa problemet!

Jag är bra på: Levererar det jag lovat. Jag är effektiv, ge mig en snäv tidsram och jag levererar.

Jag vill lära mig: Mera praktiska färdigheter. Tänker mig hantverkslinjen om några år.

Detta önskar jag mig: Fortsatt hälsa.