Välj en sida

Nu ska jag dela med mig av ett praktiskt Facebook-tips. Om du har en Facebook-sida du vill byta namn på gäller det att ”lura” Facebook, annars är det väldigt svårt att få igenom namnändringen.

Praktiskt exempel:

Jag registrerade en sida med namnet ”Susanne Olofsson”, sedan kom jag på att jag vill ändra namnet till det namn jag har på min hemsida, dvs ”Susanne.ax”. Försökt först byta ut ”Susanne Olofsson” mot ”Susanne.ax”, den ansökan avslogs. Gjorde då bytet stegvis och det lyckades. Så det är mitt tips, tänk i flera steg när ni vill byta namn på en Facebook-sida.

Så här fick jag igenom mitt namnbyte.

Namn från början: ”Susanne Olofsson”

Ändring 1: ”Susanne.ax Olofsson”

Ändring 2: ”Susanne.ax” som godkändes! Så genom att göra bytet i två steg lyckades jag ”lura” Facebook att ändra namnet som de avslog från början. Varför lyckades då denna ändring i två steg? Jo för att Facebook inte vill att en sida drastiskt ska ändra namn, då är det något skumt och kan vara ett tecken på att sidan ändrar innehåll, vilket kan lura dem som gillar sidan. Men genom att göra ändringen stegvis blir namnändringen mycket mindre och därför godkänns den.