Välj en sida

Ett stort intresse, som väl hänger ihop mycket med intresset för entreprenörskap och företagande, är ledarskap. För att lära mig mera om detta ämne brukar jag lyssna på poddar, läsa artiklar och böcker på temat.

En podd som jag på senare tid har lyssnat regelbundet på (vilket fungerar ypperligt att kombinera med renovering, aldrig går väl renovering och målning så snabbt som när man har en bra podd i öronen), är framgångspodden.

Framgångspodden är en podd där Alexander Pärleros intervjuar framgångsrika personer. Vi får deras bästa tips och råd samt höra deras väg till framgång. Vad det är för typ av framgång beror på vem som blir intervjuad, det är allt från framgångsrika företagsledare till youtube-stjärnor. Bredden är också det som jag tycker gör denna podd intressant och att det är värdefullt att få höra om andras misstag och hur de ledde dem dit de är idag. Det är peppande att höra reflektioner från personer som en själv ser upp till när det ibland känns som en bara står och stampar på samma ställe.

Om du inte tidigare har lyssnat på framgångspodden så kommer här mina favoritintervjuer så här långt (kan tillägga att jag ännu inte har lyssnat på alla avsnitt):

  • Emma Wiklund
  • Ebba Kleberg von Sydow
  • Jonas Bonnier
  • Frida Boisen
  • Per Holknekt