Välj en sida

Som jag var lite inne på i mitt förra inlägg är det dags att summera 2018. Hur gick det med målsättningarna du satte upp och vilka är dina nya mål för nästa år?

Jag har letat runt lite i cyberspace efter olika verktyg som kan hjälpa en utvärdera året som varit och sätta upp nya mål för inkommande år. Efter lite surfande hittade jag Year Compass som är ett gratisverktyg bara att ladda ner (finns på en massa olika språk, bla svenska). Du kan fylla i på datorn eller printa ut i A4 eller A5-format. Det hela går ut på att svara på en del frågor om 2018 och sedan blicka framåt mot vad en vill åstadkomma under 2019.

Nu har jag endast tittat igenom materialet ganska snabbt, jag har inte ännu påbörjat min egen Year Compass, men mitt första intryck är att det verkar vara ett bra verktyg. Jag tänkte försöka använda detta verktyg både för mig själv och för vårt företag. Vi ska utvärdera året som varit, hur har det gått med våra målsättningar för 2018 och sätta nya mål för 2019, för vårt företag och då tänker jag att vi ska testa använda Year Compass.