Välj en sida

Det spelar ingen roll att jag inte börjar skolan på hösten, hösten känns ändå som en nystart för mig och har så alltid gjort. Jag vill börja på nya kurser, har träningspepp och planerar nya projekt. Dock har jag lärt mig med åren att det inte är så smart att boka in aktiviteter under veckans alla dagar samt att det är för jobbigt att lära sig nya saker varje dag efter jobbet. Det är viktigt att även planera in återhämtning, kanske speciellt när en har en ”stugsommar” bakom sig, hösten är trots allt, fastän vanliga jobbet är igång, tid för återhämtning.

Jag lusläser kurskataloger som kommer hem i brevlådan och planerar vad jag vill gå på, som vanligt vill jag lära mig något nytt språk, göra något kreativt och fortbilda mig på något sätt (dvs läsa högskolekurser). Jag söker även genom internet efter online-kurser som skulle intressera mig. Just nu är jag intresserade av att gå en kurs i affärsutveckling med fokus på vår egen verksamhet och av förekommen anledning kan jag inte göra det på hemmaplan (då är jag arrangör), så försöker hitta någon kurs online (eller helgkurs). Det är dock inte det lättaste, det finns mycket att välja på men det är som att hitta en nål i en höstack.

Gällande träningen så har jag anmält mig till en regelbunden träning under hösten, så det ser jag fram emot att ska dra igång. Känns bra att ha en tid i veckan inbokad och inte endast gå på drop-in pass.

Återstår att se vilka andra aktiviteter det blir, måste nog bläddra lite till i kurskatalogerna…