Välj en sida

En av mina favoritpoddar, som jag tror jag nämnt tidigare, är Framgångspodden. I senaste avsnittet gästades podden av föreläsaren och mentala rådgivaren Johannes Hansen.

Jag har följt Johannes Hansen en tid, hans väldigt raka framtoning tilltalar mig. Det är inget inlindat utan sanningar rakt upp och ner. Tex vill du ha förändring – förändra dig!

Jag lyssnade nästan som i trans på detta avsnitt, så inspirerande och sant det mesta som han sa. Det var även väldigt fascinerande att  lyssna till Hansens personliga resa och om hans motgångar och hur han verkligen hade följt sin dröm, kämpat och idag är en väldigt framgångsrik person som gör precis det han drömde om att göra.

Jag tänker på mig själv och mina drömmar, hur jag har påbörjat min resa och hur varje steg jag tar för mig närmare mitt mål. Det är inte lätt men därför behöver jag höra personer som Hansen som säger det jag behöver höra – kämpa på, förändring är inte lätt, lätt är det du har, vill du något annat, måste du göra något annat.