Välj en sida

Nu har det redan gått en vecka sedan jag lyssnade på Elin Sandholms sommarprat. Så minns inte alla detaljer av pratet men vill ändå tipsa om det, då jag tyckte det var intressant och inspirerande. Jag har följt Elin via hennes blogg och Instagram rätt så länge, alltid intressant att följa andra företagare och få följa deras resa. Det jag speciellt gillar med Elins blogg är att hon ofta skriver om prioriteringar, stress, livsval och målbilder. Hon reflekterar och funderar och vi får följa med på hennes resa. Jag känner igen mig i hennes funderingar och kan relatera till det hon skriver.

Elins sommarprat handlade en hel del om att kombinera uppstarten av ett företag med småbarn. Även detta är något som vi har gemensamt och jag är, precis som Elin, övertygad om att det går ypperligt att kombinera företagande och småbarn. Det gäller bara att ha sina prioriteringar rätt och inse att en inte hinner med allt.

Här kan ni läsa en artikel om sommarpratet och lyssna på det.