Välj en sida

Sista veckan i mars står för dörren och påsken likaså. Jag gillar påsken, inga måsten och vår i luften. De senaste åren har påsken förknippats med att ställa i ordning i stugbyn, ofta är påsken så tidig att vi ännu inte har gäster utan det är ofta utejobb på stugbyn som står på agendan innan vi öppnar för säsongen.

Men innan påsken kommer är det dags för en arbetsvecka på fyra dagar. För mig är det min sista vecka som föreläsare på en kurs i affärsverksamhet för Ålands yrkesgymnasium. Denna vecka blir undervisningen helt på distans, vilket är bekant för mig som föreläst på flera företagarskolor helt på distans, men för eleverna kan det vara mera ovant. Det ska bli roligt att höra hur långt eleverna kommit med sina företagsplaner och vad som ännu kvarstår att jobba med. Det är roligt att få följa med en grupp under en längre tid och se hur idéerna utvecklar sig.

Annat på agendan nästa vecka är återkommande uppgifter som jag har varje vecka så som att sköta flera sociala medier-konton, projektledaruppgifter och jobb med egna företagen. Om det finns tid över ska jag även fortsätta jobba med min digitala kurs som jag nu avslöjat att jag lanserar i september. Läs mera här.

Hur ser din vecka ut?