Välj en sida

Hösten är här och mörkret har sänkt sig utanför fönstret och den första rejäla stormen har skakat om både vårt hus och hela Åland. Lite charmen med att bo på en ö, vi påverkas av och är mera medvetna än andra när det gäller vädret. Vädret är inte bara ett konversationsämne utan något som många måste ha kolla på för att kunna planera sin vardag – beroende som vi är av färjtrafiken för att sköta våra vardagsliv.

För egen del är denna höst lite annorlunda då jag har tvingats till ett för mig väldigt stillasittande liv, har dock sett till att kombinera detta med några roliga nya uppdrag i mitt eget företag. Så har inte direkt tråkigt när jag sitter inne på en stol, utan får ägna mig åt något som driver mig – utveckling. Jag njuter av att lära mig nya saker, spelar ingen roll om det är genom instruktionsfilmer på Youtube eller genom högskolekurser på distans. Just nu har jag förresten både och i livet, går dels en högskolekurs i pedagogik på distans samt sätter upp två hemsidor, vilket kräver fortbildning genom bland annat Youtube.

Vad lär du dig för nytt denna höst?