Välj en sida

Under år 2021 presenterar vi en nyhet i Worklandia, vi kommer att bygga upp våra träffar kring olika teman. Varje månad har ett eget tema. Är du nyfiken på vilka dessa teman är får du gärna titta på Worklandias hemsida.

Januaris tema är Planera ditt år och det passar ju ypperligt eftersom januari ofta känns som en nystart. Många är det som planerar in livsstilsförändringar med start 1 januari.

Nu är det inte livsstilsförändringar som vi pratar om på Worklandia utan snarare hållbart företagande. Något som vi har märkt är viktigt för ett hållbart företagande som fungerar på sikt och håller motivationen uppe även i uppförsbackar är långsiktiga mål och planering. Därför har vi Planera ditt år som tema i januari. För att göra en bra planering gäller det även att utvärdera det som har varit, det vill säga år 2020. Så steg 1 är att utvärdera det som varit och steg 2 att blicka framåt med lärdomar från föregående år. Vad har fungerat bra och vad har fungerat mindre bra. Vad vill jag ha mera av och vad vill jag sluta med?

Nu mer än någonsin finns det massor med manualer och webinarium online där man kan läsa på eller lyssna in olika tips för hur man jobbar med planering. Med det är egentligen inte så svårt, det som behövs är några timmar och papper att skriva på. Vill du ha löpande tips kommer vi att dela tips och råd på temat Planera ditt år på Worklandias sociala medier under januari. Häng gärna med där!