Välj en sida

Jag har börjat lyssna på en ny podcast, såklart vill jag lyssna från början, från avsnitt 1. Så jag har många avsnitt framför mig, totalt finns 42 avsnitt med start i juni 2018. Hittills har jag lyssnat på 3,5 avsnitt. Podden heter Bortom ekorrhjulet och de beskriver podden såhär:

”Finns det ett liv bortom ekorrhjulet? Nu hoppar vi, och ser om vi blir lyckligare på andra sidan 9-5 och bilköer! Det blir inget naket och förmodligen ingen dans, men mycket snack om livet och livskvalitet. Och så träffar vi modiga människor som på olika sätt har valt att leva ett friare liv. Häng med oss! Vi som gör podden är två systrar som heter Johanna och Katta. Vi bor i Stockholm respektive Dalarna och har ganska olika levnadsförhållanden, men längtar båda efter ett friare, enklare liv.”

Jag tycker detta beskriver podden rätt så bra. Det jag gillar är temat, jag gillar ”alternativa” sätt att leva. Folk som tänker och känner efter hur de vill leva och jobbar mot att leva så. Det är inspirerande. Jag gillar också att de intervjuar personer som har ändrat sitt liv. Allt för många poddar handlar om två personer som pratar om sig själva, här är innehållet bredare. Podden har inte gett mig några stora insikter så här långt, men den är intressant och bra gjord!