Välj en sida

Förra inlägget handlade om avslutning för företagarskolan och detta inlägg handlar också det om avslut. Denna gång ett lite större avslut. Nämligen att säsongen är slut för stugbyn.

Vi avslutar oftast vår säsong i oktober och det är alltid med blandade känslor. Det är på ett sätt skönt med en paus samtidigt som det är tråkigt att säsongen är över, samtidigt som man är glad att ännu ett år gått bra. Dock var det ett väldigt annorlunda år i år, så i år får man snarare tänka ”att det trots omständigheterna har gått bra”.

Jobbet är inte över, nu gäller det att städa undan, bland annat ska alla utemöbler plockas in, båtar dras upp, vattenledningar tömmas etc. En hel del ska hinnas med innan det blir riktigt kallt ute. Samt att nästa säsong ska förberedas. Det är nu jobbet för nästa år påbörjas. Även om det sedan en tid tillbaka går att boka nästa år så är det nu marknadsföringen för nästa säsong ska påbörjas. Det gäller att ha koll på var det lönar sig att annonsera, vilka annonser som behöver uppdateras, vilka kanaler som fungerar, uppdatera hemsidan och så vidare. Samt att se till att alla priser och datum är uppdaterade. Förutom det påbörjas nu även uppdateringar inför nästa år, det kan handla om att måla en vägg, sy nya gardiner, förnya inventarierna och se om något behöver renoveras. Vi har en hel del planer för nästa säsong!

Det är just detta som är charmen med att hyra ut stugor, det är väldigt varierande. Det är kreativt, lärorikt och mångfacetterande. Är man en person som gillar varierande uppgifter så är det rätt bransch.

Nu pustar vi ut en stund och sedan tar vi itu med allt det som jag räknat upp.

Följ oss gärna på Herrö stugor och också gärna på våra sociala kanaler om ni vill se vad som händer på stugbyn; Facebook och Instagram.