Välj en sida

Förut lyssnade jag alltid på Spanarna i P1, det var en helgtradition att lyssna när jag gick på promenad. I något skede tröttnade jag, eller om jag slutade promenera…

Men nu har jag börjat igen och de två senaste avsnitten har verkligen varit bra. Har skrattat högt och lärt mig saker! Vilket måste vara den bästa kombinationen! Min favoritspanare är Calle Norlén och han har spanat i de två senaste avsnitten, likaså en annan favorit, Jessika Gedin.

Denna vecka spanade Norlén om att många glömmer bort vägen till målet för att de är så väldigt fokuserade på själva målet. Han hade ett exempel om hur många skippar lunch och middag och istället slänger i sig något på vägen. Vart har njutningen tagit vägen. Jag håller verkligen med, jag är för mera njutning i vardagen, det är livet! Livet är vardagen, varför spara ”det lilla extra” till jul och födelsedagar? Då menar jag inte att man ska äta lyxmat varje dag utan snarare lägga ner lite tid och energi på den mat som en faktiskt äter. Det är tillåtet att äta god mat även om en tillreder den själv och äter hemma vid köksbordet alla dagens måltider.

Livet är en fest, eller snarare, vardagen är en fest!