Välj en sida

Är inte bloggen död? Det påståendet har en ju hört många gånger. Men då har man nog missat poängen. Bloggen har ändrat format, men lever och mår bra!

Snubblade över detta blogginlägg som jag tycker beskriver varför en ska blogga. Konkreta tips och råd.

Så varför bloggar jag?

Jag har haft flera bloggar genom åren, oftast har de handlat om ”mitt liv”, inget specifikt tema utan en klassisk blogg som jag tror många utav oss 80-talister skapade under 00-talet. Till slut märktes det att drivet inte riktigt fanns – och inte heller läsarna och bloggen självdog. En utmaning för mig var också att jag aldrig har velat vara så personlig på internet och att då ha en blogg som handlar om en själv blir lite knepigt. Nu är jag igång igen med denna blogg men upplägget, innehållet och syftet är ett helt annat. Största skillnaden är nog dock att jag har en tanke bakom, jag har inte bara startat upp en blogg ”på skoj”.

Det finns en plan, och i planen ingår att smyga igång denna blogg och att inte uppdatera så ofta. Vad syftet är återkommer jag till vid ett senare tillfälle. Detta är inget ställe för måsten utan en del av något annat.