Välj en sida

Det märks att hösten är igång och med den mycket program. Kanske extra mycket denna höst eftersom mycket var på paus i våras. Jag tycker också det känns som om folk sluter upp nu, träffar som tidigare hade rätt få deltagare har nu många deltagare – många längtar efter social samvaro.

Social samvaro av olika slag har denna vecka bjudit på och även några nya bekantskaper vilket alltid är roligt.

Jobb

Under veckan har jag bland annat jobbat med företagarskolan, vi är nu i full gång och har gått igenom fyra av tio lektioner. Även denna omgång är helt digital och detta är nu den tredje företagarskolan som jag föreläser på som är helt via nätet. Jag tycker det fungerar riktigt bra och personligen har jag inget emot nätkurser. Det enda som är knepigare är nätverkandet, snacket i pauserna uteblir men vi jobbar i grupper även på nätkurserna så i något skede pratar alla med varandra vilket gör det lättare att ta kontakt även utanför kurssalen.

Under veckan har jag även föreläst om prissättning för Worklandias medlemmar under en medlemslunch. Jag har tidigare föreläst om prissättning och det är något som jag tycker är väldigt intressant och utmanande och (nästan) alla företagare jag pratar med tycker att det är knepigt med prissättning. Så ämnet engagerar och det blir alltid bra diskussioner, så även denna gång.

Veckan bjöd även på lite nya insikter då jag deltog i Agile Islands. Intressanta föreläsningar, speciellt uppskattade jag Friederike Fabritius key note som var både rolig, intressant och tankeväckande.

Även ett spännande möte kring ett framtida projekt har hunnits med i veckan, roligt när projekt går framåt.

Politik

Denna vecka har också bjudit på ett skolnämndsmöte och denna gång var det budgetdiskussioner på agendan, ett knepigt men intressant ämne.

Övrigt

Annat på gång är som vanligt renovering, stugbyfix och familjeliv.

En varierande vecka fylld med både det ena och det andra.