Välj en sida

Fredag eftermiddag och dags att reflektera kring veckan som varit. En vana som Friday Lab lärt mig och som jag har kommit att tycka mycket om. Det får mig att inse hur mycket som hinner hända på en vecka fastän jag ibland känner att jag inte gjort något.

Min vecka har bestått av lite av varje, vilket är precis så som jag vill ha det! En utav höjdpunkterna var Worklandias månadsfrukost. Alltid trevligt att sitta ned tillsammans och prata. Temat var målsättningar och vi fick alla fundera på vad vi vill vara stolta över om 2 veckor. Det vill säga vad ska vi ha uppnått tills dess. Som bekant har saker som en säger högt större chans att bli av. Jag har också hunnit med lite bokföringsjobb och fixande i stugbyn.

Det märks att det är valtider på Åland. Tidningarna är fulla av valannonser och postlådan full av dito. Jag kandiderar ju själv i år i kommunalvalet, men min kampanj är nog inte så avancerad. Jag ansvarar för och uppdaterar Liberalerna i Lemlands Facebook-sida så valtiderna är synnerligen aktuellt för mig. Så även det har hunnits med under veckan.

Har du haft en bra vecka?