Välj en sida

Jag har börjat läsa böcker igen. Jag har inte haft någon läslust på ett tag men sen gick jag till biblioteket för några veckor sedan och framför mig fanns så många böcker som bara väntade på mig!

Detta är vad jag har läst!

Den svavelgula himlen – Kjell Westö

Älskade denna bok, Westö är en mästare på intressanta personporträtt. Gillar även mycket att det utspelar sig i Helsingforsmiljö. Min Westö-favorit är dock fortfarande Gå inte ensam ut i natten. Läs den (också)!

Lika delar liv och luft – Sara Jungersten

Lättläst och snabbläst, men lämnar inget kvar i mig. För ytlig för mig, vilket betyder för betydelselös.

Lust och längtan – Carin Hjulström

Fjärde delen om Frida Fors och jag har läst alla tidigare delar. Att läsa böckerna om Frida Fors är underhållande, som att se på något lättsmält på tv och ibland är det precis vad jag vill. Rolig story och jag vill veta hur det går för Frida.

Hallonbåtsflyktingen – Miika Nousiainen

Denna bok har jag tänkt läsa i många år men först nu blev det av. Underhållande, dråplig och rolig är tre ord som beskriver denna bok. Lite samma stil som Arto Paasilinna. Dold, mörk, diskret humor. Jag läste i januari en annan bok av Nousiainen, I det långa loppet, och den var i samma stil men jag gillade nästan den mer. Rekommenderar båda!

Just nu läser jag Alexander Pärleros Framgångsboken, återkommer med vad jag tycker om den.