Välj en sida

Just nu återgår många till jobbet efter den efterlängtade semestern, jag hoppas dock att de flesta inte känner så som det beskrivs i detta blogginlägg som Positive Solutions har skrivit. De skriver om flera olika personer oberoende av varandra som hänvisar till fängelset när de beskriver sin arbetsplats. Jag har själv berört detta ämne i en krönika jag skrev för Nya Åland, publicerad den 7 juni. Där skrev jag om att man själv kan välja hur man vill leva sitt liv och om höjdpunkten under året är semestern är det kanske dags att fundera; vad vill du göra med ditt liv, med din tid?

Ofta gör en ingenting för en tror att det måste till en gigantisk förändring men varje litet steg är ett steg framåt, ett steg mot förändring. Börja med det lilla, då känns det också genomförbart.

I mitt eget liv är det dags för stora förändringar, jag  tycker om förändringar och vill göra aktiva val varje dag gällande vad jag gör med min tid och mitt liv. Tänk att varje dag ha möjligheten att lära sig nya saker, det är fantastiskt! Vad vill du lära dig idag?